Metadata and Analytics Actions

Case Manager webinar
 • Not Featured
 • CN=Taija Weckström,OU=Elinar,DC=elinar,DC=fi
 • Taija Weckström

Detail Page Signpost Actions

Tapahtumat Actions

Tapahtumat

Elinarilaisia voit tavata seuraavissa tapahtumissa.

Case Manager webinar Actions

Case Manager webinar

Feb 12 2013 -
Helsinki

Tulevaisuuden asiakaspalvelu ja liiketoiminta


Tervetuloa seuraamaan Elinarin ja IBM:n yhdessä järjestämää Case Manager webinaria ravintola OstroBotnian Snellman-kabinettiin 12.2.2013 klo 16.30 alkaen. Webinar on suunnattu pankki- ja vakuutusalan ammattilaisille. Webinarissa puhujina IBM:ltä Chris den Hoedt (Advanced Case Management) ja Elinarilta teknologiajohtaja Ari Juntunen. Webinar alkaa klo 17.00 ja kestää noin tunnin. Webinarin jälkeen on aikaa kysymyksille samalla, kun nautimme päivällistä. Ilmoittautumiset viimeistään 28.1.2013 osoitteeseen leena.tahti at elinar.fiElinar Events_Recent_List Actions

 • LOGISTICS 2014

  Apr 10 2014 -
  LOGISTICS-tapahtuma järjestetään seitsemättä kertaa Wanhassa Satamassa. Tapahtuma on suunnattu logistiikkajohdolle ja logistisista ratkaisuista vastaaville päättäjille.
  Tapahtumassa on ajankohtaisia ja korkeatasoisia puheenvuoroja sekä voit tutustua yhteistyökumppanien tarjontaan. Elinar on mukana tapahtumassa yhteistyökumppanin roolissa.
  Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautuminen: http://www.logistics-tapahtuma.fi • Tehosta toimistoasi - Hyödynnä digitalisoitumisen mahdollisuudet -seminaari

  Apr 2 2014 -
  Elinar osallistuu yhteistyökumppanin roolissa 2.4.2014 klo 8.30-12.00 Tehosta toimistoasi - Hyödynnä digitalisoitumisen mahdollisuudet -seminaariin, joka pidetään Hotel Arthurissa Helsingissä. Tilaisuuden järjestää Toimisto- ja tuottavuusyhdistys, jonka tavoitteena on edistää toimistotyötä esittelemällä nykyaikaisia ratkaisuja käytännönläheisesti. Elinarilla on 30 minuutin puheenvuoro aiheesta Älykäs arkistointi ja automaattinen luokittelu. Puhujana Lasse Ahokas, joka toimii Elinarissa ECM-asiantuntijana. Lisätietoja aamupäiväseminaarista ja ilmoittautumisesta www.toimistojatuottavuus.fi/seminaari/. Tervetuloa seminaariin!

 • Sisällön- ja Dokumenttienhallinta 2014

  March 26 - 27, 2014

  Elinar on mukana partnerin roolissa 26.3.-27.3.2014 järjestettävässä Sisällön- ja Dokumenttienhallinta -tapahtumassa. Tule paikan päälle tapaamaan Elinarin ECM-asiantuntijoita ja keskustelemaan miten saat organisaatiosi sisällön- ja dokumenttienhallinnan helposti ja tehokkaasti haltuun. Tapahtuma tarjoaa mielenkiintoisia casepuheenvuoroja. Ilmoittaudu tapahtumaan oheisesta linkistä:

  http//www.talentumevents.fi/tapahtumat/conferences

  Nähdään tapahtumassa!


 • VaikuttajaForum Kuntasektori

  January 14 - 15, 2014

  VaikuttajaForum Kuntasektori on Management Eventsin järjestämä kahden päivän tilaisuus kuntasektorin keskeisille päättäjille. Tilaisuus on tarkoitettu tarkkaan valituille kutsuvieraille. Ohjelmassa on muunmuassa paljon esityksiä sekä keskusteluja, verkostoitumista, tapaamisia palveluntarjoajien kanssa sekä Vuoden Vaikuttaja -palkintogaala. Elinar on mukana palveluntarjoajan roolissa ja yrityksemme teknologiajohtaja Ari Juntunen tuo pohdittavaa SnapShot-esityksellä "Miten säästät 5 miljoonaa euroa vuodessa?"


  VaikuttajaForum


 • Älykkäästi, enemmän

  Nov 5 2013 -
  Tilaisuus järjestetään hotelli Presidentissä klo 10.30-14.30.
  Tule kuuntelemaan miten "tekemällä vähemmän saa aikaa enemmän". Elinarin asiantuntijana tapahtumassa on järjestelmäsuunnittelija Ilkka Olli. Hän on erikoistunut korkean käytettävyysasteen ja pitkäaikaisarkistoinnin ratkaisuihin. Nähdään tilaisuudessa!

  Lisätietoja tilaisuudesta:
  http//www.kasvuntekijat.fi/lahden-kaupungin-sahkoinen-arkistointi-ja-toiminnanohjaus/

 • Information On Demand 2013

  November 3 - 7, 2013
  Information On Demand järjestetään 3.-7.11.2013 Mandalay Bay -hotellissa, Las Vegasissa. Tapahtumassa voit kuulla menestystarinoita sekä tiedon hyödyntämisen parhaat käytännöt. IOD:ssa on 4 eri trackia, joista voit valita mieleisesi vaihtoehdot. Trackit jakaantuvat seuraavasti: Business Analytics, Enterprise Content Management, Information Management ja Business Leadership. Elinar osallistuu ECM -trackille esityksellä: "How to integrate IBM Enterprise Content Management Solutions with Microsoft SharePoint and IBM Connections." Esityksessä asiantuntijat esittelevät käyttötapauksia, joissa asiakirjat ja tehtävät kannattaa tuoda käytettäväksi ECM-järjestelmästä sosiaaliseen ympäristöön, kuten SharePointiin tai Connectionsiin. Lisäksi esityksessä käydään läpi integrointia.
  Nähdään Vegasissa!

  Copyright © 2012 Elinar Oy Ltd. All rights reserved.
/wps/portal/Elinar.fi/Media/Tapahtumat Case Manager webinar Z6_A104BB1A08E460IJD12TONG4M4 /Elinar.fi /Media /Tapahtumat